Auto reiniging

Auto reiniging

Auto reiniging wat houd dat allemaal in? Wij van Coating Industrie Koopman spreken hier van algehele reconditionering ( auto reiniging ) anders gezegd metamorfose van uw auto. Bij de auto reiniging zal zowel binnen als buiten de auto eerst grondig gewassen worden, zowel deurstijlen als wielkasten en natuurlijk motorruimten* die geheel ontvet wordt.

Nadat de interieur en kofferbak geheel gereinigd en eventueel vlekken verwijderd zijn wordt ook de buitenkant gepolijst en in de was gezet, nadat de ramen van binnen en van buiten weer schoongemaakt zijn, worden alle kunststofdelen en banden weer op kleur gebracht en tevens word de motorruimten weer met een glans en een vochtwerend middel ingespoten. En dan heb je als eindresultaat  van de auto reiniging een auto, die oogt als nieuw. Ook beschikken wij over apparatuur die vieze luchtjes zoals hondenlucht, rokerslucht, bacteriëlelucht  enz. verwijderd.

Auto reiniging van Coating Industrie Koopman maakt auto’s schoon voor zowel bedrijven als particulieren gebruikers.

Wat kunnen wij betekenen voor uw auto reiniging

Stap 1
Het grondig reinigen van de auto (met name deurstijlen, motor* en velgen) Motor en motorruimte reinigen is geheel op eigenrisico vanwege alle elektronica. 

Stap 2
Na het reinigen van de motor wordt hij geplastificeerd

Stap 3
We polijsten de lak grondig zodat krasjes, vlieg en vogelpoep afdrukken minder worden of zelfs verdwijnen. En een doffe lak weer gaat glanzen als nieuw.

Stap 4 
Wij behandelen de kunststofdelen met een hoogwaardig product ook voor het opfrissen van kleur en glans.

Stap 5
Hierna krijgt de auto een hoogwaardige waslaag. Indien gewenst een Master-care lak pantser behandeling. Voor meer informatie zie www.mater-care.nl 

Stap 6
Uw dashboard wordt gereinigd en eventueel behandeld met een vuilweerend product.

Stap 7 
De auto inclusief de kofferbak wordt grondig uitgezogen, vlekken en vuil verdwijnen door middel van diepstomen.

Stap 8                                                                                                                                                                                                      Tevens kunt U er voor kiezen om het interieur te voor zien van een ozonbehandeling. Dit is tegen vuile, vieze en bacteriële geuren 

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Anti roest behandeling

Anti roest behandeling

De anti roest behandeling van Coating Industrie Koopman is ontwikkeld in Zweden en staat bekend als de Zweedse anti roest behandeling, het doel van deze anti roest behandeling is om zonder al teveel demontage toch een auto zodanig te conserveren, tegen roest van binnen uit, dat het zinvol is en de auto lange tijd in optimale conditie gehouden kan worden. Al onze producten zijn op wax basis.

Zodat er een lange levensduur is van de producten. Echter de auto is een intensief gebruiksvoorwerp en is daardoor voortdurend aan slijtage onderhevig. Een periodieke nabehandeling en/of inspectie is belangrijk om de conservering op niveau te houden en onverhoopte problemen te voorkomen. De inspectie is gratis en geheel vrijblijvend.
 
Stap 1
U brengt uw auto om uiterst 14 uur van de eerste dag van de anti roest behandeling. Wij spuiten uw auto op dag 1 aan de onderzijde in met een oplosmiddel, welke licht roest, vuil en oude tectyl oplost. Na een inweek tijd van ongeveer een uur word de onderzijde met water schoon gespoten.

Stap 2
Na een nacht drogen gaat de auto de brug op. Waar een medewerker uw auto visueel inspecteert. De modderkuipen worden verwijderd, wielen gedemonteerd en de auto word aan de onderzijde met de hand verder schoon gemaakt

Stap 3
Nadat de auto geheel is ontdaan van vuil en roest krijgt de auto een eerste component tegen roest.

Stap 4
Na het drogen, een nacht, van het eerste component krijgt de auto het tweede component en worden alle holle delen, motorruimte, schermen, kokers, chassisbalken e.d. behandeld. Ook dit moet weer een nacht drogen.

Stap 5
Op de laatste dag laten wij de auto zolang mogelijk drogen. Waarna alle gedemonteerde onderdelen weer worden gemonteerd, wielen en modderkuipen. De auto word nog even voor U gewassen en dan is de auto klaar voor vertrek.

Anti roest behandeling bespaart geld op termijn!

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Interieur reiniging

Interieur reiniging

De bekleding van uw stoelen en banken worden gediepstoomd. Waardoor vuil en vlekken tot uit de poriën van uw bekleding verdwijnen. Eventuele leren bekleding word gereinigd en met een leerverzorger behandeld. Waardoor het leer weer soepel word en dus langer mee gaat.

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Diverse behandelingen

Diverse behandelingen

Bij Coating industrie Koopman zijn wij ook thuis van professionele diverse behandelingen zoals:

  • Camper reiniging
  • Trailer reiniging
  • Koplamp polijsten
Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Autotransport

Autotransport door Revo Car Care

U wilt uw auto uiteraard veilig, snel en betrouwbaar laten transporteren, maar ook de kosten in de hand houden. Daarom wilt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Bij Revo Car Care bent u hiervoor aan het juiste adres! Wat ons zo uniek maakt is onze flexibele agenda en de uitstekende prijs.

Wij hanteren zeer lage prijzen. Heeft u verdere vragen of bijzondere wensen?

Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Dhr. R. de Zeeuw tel 06-48176106. Hij zal u graag verder helpen met uw vragen voor het verzorgen van uw autotransport.

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman

© Coating Industrie Koopman 2020 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM